Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szerviz

Ami mozog, azt kenni kell!

TUDJUK, A MEGELŐZÉS SEM SZÁZ SZÁZALÉKOS GARANCIA ARRA,

hogy készülékünk hosszú évek alatt meghibásodás nélkül működjön, - de azt tudjuk, mert évről-évre ellenőrizzük - hogy az általunk szerződéses formában rendszeresen karbantartott térfogatos automata titrálók hiba-statisztikája meggyőzően jobb, mint a preventív karbantartásban nem részesített hasonló készülékeké.
     A gyártók által javasolt karbantartási ciklusok és technológiai előírások biztosíthatják, hogy a gondos használat mellett mérőműszerünk élettartama a lehető leghosszabbra nyúljon és ne éppen a legkritikusabb pillanatban mondja fel a szolgálatot.
Ha ez mégis bekövetkezne, szervizszolgálatunk a lehető legrövidebb időn belül megkezdi (lehetőség szerint egyúttal be is fejezi) a hiba helyszíni elhárítását, de alkatrész miatti várakozás esetén akár azonos funkciójú cserekészüléket is tud biztosítani.

     A karbantartási ciklusidők meghatározásánál messzemenően támaszkodunk a gyártók ajánlásaira; hogy egy síkcsap- vagy dugattyú-hajtó mechanika, egy mágnesszelep, egy membrán pumpa, vagy perisztaltikus pumpa milyen törődést igényel, azt részben a gyártó ajánlása részben a mi szerviz tapasztalataink határozzák meg ( általában egy műszakos laborokban féléves karbantartási ciklusidővel dolgozunk, három műszakos laborokban a negyedéves ciklus biztonságosabb ), de természetesen figyelembe vesszük az Önök speciális igényeit is.

     Az esetek többségében az átalánydíjas szerződéseink a hibamegelőző karbantartások mellett tartalmaznak évi egy alkalommal un. OQ-teszt (Operation Quality test) elvégzését is a megfelelő jegyzőkönyv elkészítésével. Ez minden minőségbiztosítási rendszerben hasznos dokumentum lehet! Ugyancsak lehetőség van arra, hogy az elektroanalitikai készülékhez kapcsolt érzékelők (elektródok) kémiai validációját, a titráló reagens adagolására szolgáló büretta, vagy perisztaltikus pumpa térfogatos kalibrációját, vagy akár a teljes analitikai mérőrendszer együttes kémiai validációját (PQ-teszt: Performance Quality test) is vállaljuk a szerződés keretei között. 
     

A közösen kidolgozott átalánydíjas karbantartási szerződések alapján a ciklusidő leteltével, önökkel egyeztetett időpontban elvégezzük a mérőrendszereken az előírt hibamegelőző karbantartási munkákat, illetve a szerződésben előírt minőségtanúsítási feladatokat és munkalappal, ill. karbantartási, kalibrációs és/vagy validációs jegyzőkönyvekkel igazoljuk is azokat.


     Még egy fontos érv az átalánydíjas karbantartási szerződés megkötése mellett: váratlan meghibásodás esetén Önök előnyt élveznek a karbantartási szerződéssel nem rendelkezőkkel szemben. Mit jelent ez? Azt, hogy hiba esetén minden más szerviz hívást megelőzve az Önök készülékének hibaelhárításával foglalkozunk, és az adott időszakra vonatkozó átalánydíjon felül munkadíjat nem számolunk fel.

     A rendszeres hibamegelőző karbantartás alkalmazása mindnyájunk érdeke: Önöknek azért, mert így a legkisebb kockázattal biztosítva van az analitikai műszereik és mérőrendszerek folyamatos működése, mi pedig jól tervezhető időbeosztással biztosíthatjuk azt.
 

A rendszeres és lelkiismeretes preventív karbantartás a meghibásodások lehetőségét a minimálisra csökkenti! 

Amennyiben problémája van készülékével, vagy az átalánydíjas karbantartási szerződés lehetősége fel keltette figyelmét, 
vegye fel velünk a kapcsolatot akár

-           telefonon ( 36-1-200-5111 ), akár 

-           e-mailben (info@lambda-elan.hu)


 

Egy tipikus átalánydíjas karbantartási szerződésünk másolatát itt megtekintheti.

Nincs megjeleníthető termék.