NyitóoldalElérhetőségOldaltérképWebshop WebáruházHUN / ENG
Regisztráció hírlevélre
Regisztráljon hírlevelünkre, hogy
minden újdonságról időben értesíthessük!
*
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
műszerválaszték
iso tanúsítványunk
Lambda-Elan Kft ISO tanusítványa.jpg
animation.gif
Ami mozog, azt kenni kell!
Tudjuk, a megelőzés sem száz százalékos garancia arra,
hogy készülékünk hosszú évek alatt meghibásodás nélkül működjön, de azt is tudjuk hogy mindent megtettünk ennek érdekében.
     A gyártók által előírt karbantartási ciklusok biztosíthatják azt, hogy a gondos használat mellett mérőműszerünk ne a legkritikusabb
pillanatban mondja fel a szolgálatot.
Ha ez mégis bekövetkezne, szervizszolgálatunk a lehető legrövidebb időn belül megkezdi a hiba helyszíni elhárítását,
adott esetben cserekészüléket biztosít.

     A karbantartási ciklusidők meghatározásánál messzemenően támaszkodunk a gyártók tapasztalataira; hogy egy síkcsap- vagy dugattyúhajtó mechanika, egy szelep vagy pumpa milyen törődést igényel, azt az ő gyártási és a mi szervizelési tapasztalataink határozzák meg ( általában féléves ciklusidővel dolgozunk ), de természetesen figyelembe vesszük az Önök igényeit is.
     A közösen kidolgozott karbantartási szerződések alapján a ciklusidő elértekor, önökkel egyeztetett időpontban a mérőrendszereken elvégezzük az előírt karbantartási munkákat és munkalappal, ill. karbantartási jegyzőkönyvvel igazoljuk azt.
     Még egy érv a karbantartási szerződés megkötése mellett: esetleges meghibásodás esetén Önök előnyt élveznek a karbantartási szerződéssel nem rendelkezőkkel szemben. Mit jelent ez? Azt, hogy hiba esetén mindenkit megelőzve az Önök készülékének hibaelhárításával foglalkozunk, és természetesen ezért munkadíjat nem számolunk fel.

     A karbantartás megléte mindnyájunk érdeke: Önöknek azért, mert a legkisebb kockázattal biztosítva van a mérőműszerek és rendszerek folyamatos működése, mi pedig jobban tervezhető időbeosztással biztosíthatjuk azt.

A rendszeres karbantartás a meghibásodások lehetőségét a minimálisra csökkenti!Amennyiben problémája van készülékével, vagy a karbantartási szerződés keltette fel figyelmét,
vegye fel velünk a kapcsolatot akár telefonon ( 36-1-200-5111 ), akár emailben


Az átalánydíjas karbantartási szerződés egy példányát itt megtekintheti.
NyitóoldalKereskedésSzervízSzaktanácsadásMinőségtanusításWebáruházberlesHírlevélÁSZF
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.